пʼятницю, 6 серпня 2010 р.

Історія появи юзерів)


Трішки історії
Як повідомляють джерела давньоєгипетського зла, в 2854 до н. е.. фараон Хлебабатон отримав скаргу на те, що системні адміністратори пірамід (далі просто - одміни) дуже погано працюють. Він видав наказ про страту всіх одмінів, тим самим залишивши свою імперію без єдиного фахівця в області усунення тих. неполадок з пірамідами. Це викликало невдоволення простого народу।
Хлебабатон зрозумів, що йому не подавити прийдешні бунти без спеціальної зброї. Він подав наказ про виведення генетичним шляхом нового виду солдат - він назвав їх «юзер». Солдати вийшли непогані, але з дуже маленьким мозком (відомі випадки, коли «юзер» протикав себе та оточуючих довіреною йому зброєю). На цьому експерименти з генетичним кодом скінчилися, а всіх «юзерів» відпустили на волю і благополучно забули про них. Як пізніше з'ясувалося, даремно. Усі «юзери» об'єдналися, і завдяки своїй вродженій криворукості зламали піраміди. Простий народ, якому й так було ніде розважатися, підняв бунт (у числі бунтарів була і армія). Фараон Хлебабатон, зрозумівши свою безвихідь, випив йаду і убився оп стіну. Єгипетська імперія розпалася (Але історія про цей курйоз замовчує)

Науковий підхід

Науково доведено, що обсяг мозку «юзера» приблизно дорівнює обсягу трьох атомів водню. Завдяки цій особливості, «юзери» читають спам і свято вірять в нього. Більш того, юзер намагається донести свою радість до оточуючих, шляхом розміщення на форумах способів спокушання жінок, збільшення грудей і ін Безсумнівно, це є причиною того, що юзерів так не люблять системні адміністратори (лат. systemus adminisratus).
Також варто вказати здатність юзерів робити все через "опу", що доводить їх високу пристосованість до різних умов навколишнього середовища.
Юзер - (лат। сrivoruсus vulgarius) особливий вид людини розумної, сильно схожий з останнім за ознакою анатомії та деяким іншим, проте сильно відрізняється за рівнем розвитку інтелекту. Також, є припущення, що душа юзера знаходиться в лівій п'яті, проте, це поки не доведено науково.

За матеріалами absurdopedia.wikia.com.


Немає коментарів:

Дописати коментар

!-- Start of Woopra Code -->